08
Syy
2021
Valitettavasti joudumme perumaan LVI-Päivät 13.10.2021 vallitsevasta koronatilanteesta johtuen.
29
Hei
2021
Motiva on koonnut tarkistuslistan kiinteistöalan ammattilaisille. Listaus antaa hyvät vinkit ilmastointilaitteiden ylläpitoon. Tutustu tarkistuslistaan Motivan sivuilta.
02
Hei
2021
Motivan ”Viisas lämmittäjä varautuu jo kesällä talveen” -tiedotteessa kerrotaan hyviä vinkkejä lämmitysjärjestelmän ylläpitoon ja huoltoon. Tiedotteessa asiantuntija Kirsi-Maaria Forssell kertoo yleisimmistä huoltotoimenpiteistä, jotka on hyvä tehdä ennen kylmän tuloa. Lue koko artikkeli Motivan sivuilta.
15
Kes
2021
Talotekniikkainfon kahden oppaan päivitykset ovat valmistuneet ja julkaistu Talotekniikkainfossa. Sisäilmasto ja ilmanvaihto -oppaassa on sisällöllisiä muutoksia ja Vesi- ja viemärilaitteistot -oppaan osalta päivitystarpeet olivat vähäisiä.
Talotekniikkainfo-sivustolla julkaistaan ohjeita ja esimerkkejä, jotka tukevat rakentamismääräyskokoelman vaatimukset täyttävien sekä hyvin toimivien ja laadukkaiden taloteknisten järjestelmien suunnittelua.
28.06.2018
Juuri päättyneen kesäkuun aikana oli 25 hellepäivää ja lämmintä piisaa vuorokauden ympäri heinäkuussakin. Yksittäisen kesän helteitä tai talven lumia ei pystytä varmuudella...
Talotekniikkateollisuus ry julkaisee lyhyitä tietoiskuja talotekniikkaan liittyvistä ajankohtaisista aiheista.
Haluatko olla aktiivisesti vaikuttamassa talotekniikka-alan kehitykseen? Talotekninen teollisuuden ja kaupan (Talteka) jäsenyys tuo sinut tiiviimmin mukaan alan toimintaan. 
KIRAHub (KIRA-InnoHub ry) on uusi kiinteistö- ja rakentamisalan yhdistys, joka vauhdittaa rakennetun ympäristön kestävää digitalisaatiota Suomessa ja vie alan parhaita käytäntöjä maailmalle.