Uutiset

13
Jou
2018
Talotekniikkaoppaat ovat talotekniikkaa koskevien rakentamismääräyskokoelman osien tueksi kirjoitettuja oppaita. Oppaiden sisällöstä kerätään nyt palautetta ja sisällön päivittämisestä päätetään saatavan palautteen pohjalta.
13
Jou
2018
Pro LVI-palkinto myönnettiin nelisenkymmentä vuotta LVI-alalla vaikuttaneelle Henri Juvalle. Juva toimii tällä hetkellä osin omistamansa Quattro Mikenti Groupin hallituksen jäsenenä sekä Kaskeajat Oy:n toimitusjohtajana.
07
Mar
2018
Ympäristöministeriö on julkaissut 6.11.2018 lausuntopalvelu.fi -sivustolla luonnokset asetuksiksi 11 tuoteryhmän olennaisista teknisistä vaatimuksista ja tyyppihyväksynnoistä. Lausuntoaikaa on yksi kuukausi ja lausuntoaika päättyy 5.12.2018.
07
Elo
2018
Valmistajan ja maahantuojan syötettävä tiedot energiamerkinnän tuotetietokantaan 1.1.2019 alkaen

Tapahtumat

 • Talotekniikkaoppaista kerätään nyt palautetta. Asetukset ovat nyt olleet voimassa vuoden ja niitä tukevat oppaat va… https://t.co/Wfv8PCwE5R
  @tateteollisuus
  1 päivä 10 tuntia ago
 • RT : will be even bigger and better! Call for presentations is now open! First keynotes published!… https://t.co/XP2oHEjL3h
  @tateteollisuus
  2 päivää 4 tuntia ago
 • RT : Kaikille yhteiset ja selkeät säännöt ovat edellytys tehokkaalle toiminnalle globaalisti. Hyvä pohja varsinaiselle… https://t.co/ensmHskUST
  @tateteollisuus
  2 päivää 4 tuntia ago
 • RT : Pro LVI-palkinto myönnettiin nelisenkymmentä vuotta LVI-alalla vaikuttaneelle Henri Juvalle. Mitali myönnetään henk… https://t.co/nKjsXf8fdS
  @tateteollisuus
  5 päivää 8 tuntia ago
 • RT : Kysy itseltäsi myös onko makuuhuoneen ilmanvaihto riittävää. Kolumni: Väsyttääkö koko ajan? Kysy itseltäsi nämä kuu… https://t.co/H9ERH79Vvr
  @tateteollisuus
  Yksi kuukausi 3 päivää ago
Talotekniikkainfo-sivustolla julkaistaan ohjeita ja esimerkkejä, jotka tukevat rakentamismääräyskokoelman vaatimukset täyttävien sekä hyvin toimivien ja laadukkaiden taloteknisten järjestelmien suunnittelua.
28.06.2018
Tätä mieltä

 

Ilkka Salo
Ilkka Salo

 

Rakennetun ympäristön kärkihankkeen, KIRA-digin, visiona on digitalisaation keinoja hyödyntäen luoda avoin ja yhteen toimiva rakennetun ympäristön tiedonhallinnan ekosysteemi. Helppo juttu! Jo vision ymmärtäminen yhdenmukaisesti edellyttää yhteisten periaatteiden kirjaamista. 

 

Lue koko mielipidekirjoitus tästä

*
Ilman talotekniikkaa elämisen askareisiin menee aikaa, kirjoittaa teknologiapäällikkö Juhani Hyvärinen. Lue blogikirjoitus!
Talotekniikkateollisuus ry julkaisee lyhyitä tietoiskuja talotekniikkaan liittyvistä ajankohtaisista aiheista.
Haluatko olla aktiivisesti vaikuttamassa talotekniikka-alan kehitykseen? Talotekninen teollisuuden ja kaupan (Talteka) jäsenyys tuo sinut tiiviimmin mukaan alan toimintaan. 
*
KIRA-digi vauhdittaa kiinteistö- ja rakentamisalan digitalisaatiota. Visiona on avoin ja yhteen toimiva rakennetun ympäristön tiedonhallinnan ekosysteemi.