25
Huh
2022
Vuosi 2021 oli LVI-tukkumyyntitilastojen valossa poikkeuksellinen. Tämän vuoden ensimmäinen kvartaali on nyt takana, mutta korona, maailmanpoliittinen tilanne ja Ukrainassa käytävä sota tuovat tähänkin vuoteen epävarmuutta. Rakennusteollisuuden jäsenistölleen toteuttaman kyselyn perusteella Ukrainan sodasta aiheutuu yrityksille suoraan ja epävarmuuden kautta odotettuakin suurempia haittoja.
30
Maa
2022
Vuoden 2022 kilpailun voitti Metropolia. Toiselle sijalle tuli SAMK ja jaetulle kolmannelle sijalle sijoittuivat TAMK ja XAMK. LVI-alan ammattikorkeakoulujen välinen opiskelijakilpailu järjestettiin jo kahdettatoista kertaa. Tänä vuonna kilpailua isännöimään valittiin FläktGroup Finland Oy ja kilpailu pidettiin maaliskuun 29. päivänä FläktGroup Oy:n tiloissa Toijalassa. Opiskelijat saivat näyttää osaamistaan isäntäyrityksen ja kilpailun tuomareina toimineiden opettajien laatimissa käytännön tehtävien ja teoriatehtävien parissa sekä rakentamismääräysten hallintaan liittyvässä tehtävässä.
22
Maa
2022
LVI-alan ammattikorkeakoulujen välinen opiskelijakilpailu järjestetään jo kahdettatoista kertaa. Tänä vuonna kilpailua isännöimään valittiin FläktGroup Finland Oy ja kilpailu pidetään maaliskuun 29. päivänä FläktGroup Oy:n tiloissa Akaassa. Opiskelijat saavat näyttää osaamistaan isäntäyrityksen ja kilpailun tuomareina toimivien opettajien laatimien käytännön tehtävien ja teoriatehtävien parissa.
01
Maa
2022
Talotekniikkainfossa on nyt julkaistu uusi opas rakennusten koneellisen savunhallinnan suunnitteluun. Oppaassa käsitellään koneellisen savunhallintajärjestelmän suunnittelun lähtötietoja. Tutustu oppaaseen Talotekniikkainfossa.
 • Talotekniikan automaatiolla on monta nimeä: ainakin rakennus-, koti-, kiinteistö- ja taloautomaatio. Pääasia, että… https://t.co/tQTfwr2pw6
  @tateteollisuus
  2 viikkoa 5 päivää ago
 • Vikoja tulee aina ja ammattilaista tarvitaan. Vikoja voi kuitenkin välttää hyvällä suunnittelulla ja hyvillä käyttö… https://t.co/ORYZFtySlJ
  @tateteollisuus
  3 viikkoa 6 päivää ago
 • Belgialla selkeä sisäilmastrategia Covid19 ja muiden hengitystieinfektioiden torjuntaan https://t.co/MYydcczO1b
  @tateteollisuus
  Yksi kuukausi 1 viikko ago
 • Talteka ja Motiva yhdessä messuilla teemalla Asiaa talotekniikasta. Tavataan Asiaa talotekniikasta -neuvontapisteel… https://t.co/jdzAYs7iNH
  @tateteollisuus
  Yksi kuukausi 2 viikkoa ago
 • LVI-alan opiskelijakilpailun voitti Metropolia-ammattikorkeakoulu. Mukava kilpailu jälleen kerran. Yhteistyötaidot… https://t.co/tA4giYdpO6
  @tateteollisuus
  Yksi kuukausi 3 viikkoa ago
Talotekniikkainfo-sivustolla julkaistaan ohjeita ja esimerkkejä, jotka tukevat rakentamismääräyskokoelman vaatimukset täyttävien sekä hyvin toimivien ja laadukkaiden taloteknisten järjestelmien suunnittelua.
28.06.2018
LVI-tukkumyynnin perusteella talotekniikan vuosi kotimaassa alkoi reippaassa nousussa Q1 osalta. Uskaltaako tästä vetää suoria johtopäätöksiä loppuvuoteen? - Ei uskalla.
Talotekniikkateollisuus ry julkaisee lyhyitä tietoiskuja talotekniikkaan liittyvistä ajankohtaisista aiheista.
Haluatko olla aktiivisesti vaikuttamassa talotekniikka-alan kehitykseen? Talotekninen teollisuuden ja kaupan (Talteka) jäsenyys tuo sinut tiiviimmin mukaan alan toimintaan. 
KIRAHub (KIRA-InnoHub ry) on uusi kiinteistö- ja rakentamisalan yhdistys, joka vauhdittaa rakennetun ympäristön kestävää digitalisaatiota Suomessa ja vie alan parhaita käytäntöjä maailmalle.