18
Tam
2022
Vuosi 2021 oli vahvan kasvun aikaa, vaikka ensimmäinen kvartaali alkoikin vaisusti. Raaka-aineiden ja komponenttien hinnat ja saatavuus toivat mukaan omia haasteitaan, mutta vuoden tulos oli positiivinen. Uudis- ja korjausrakentaminen olivat hyvässä vedossa, ja myös alkanut vuosi näyttää valoisalta.
20
Jou
2021
Joulumuistamisien sijaan lahjoitimme tänä vuonna rahaa Näkövammaiset lapset ry:lle, joka tekee arvokasta työtä näkövammaisten lasten perheiden auttamisessa.
20
Jou
2021
LVI-Info jakaa joka vuosi Homma Putkessa -palkinnon ahkeralle tuotetiedon ylläpitäjälle. Tänä vuonna äänestettiin voittoon Pipelife Finland Oy, jolla onkin LVI-Infossa 1531 tuotetta.
02
Jou
2021
Koronan takia tilaisuus jäi vuosi sitten pitämättä, mutta tänä syksynä oltiin toiveikkaammin liikenteessä. Putkipörssi, sekä sen yhteydessä pidettävä Pro LVI -mitalijuhla, oli tarkoitus pitää joulukuussa tuttuun tapaan. Viime aikojen pahentunut koronatilanne kuitenkin pyörsi päätöksen ja tilaisuus piti jälleen peruuttaa.
Talotekniikkainfo-sivustolla julkaistaan ohjeita ja esimerkkejä, jotka tukevat rakentamismääräyskokoelman vaatimukset täyttävien sekä hyvin toimivien ja laadukkaiden taloteknisten järjestelmien suunnittelua.
28.06.2018
Selailin jälleen paria tutkimusta hengitystieinfektioiden leviämisestä. Aihe on aina vain ajankohtainen Covid19-pandemian jatkuessa ja influenssakauden alkaessa. Oppia pitää ottaa...
Talotekniikkateollisuus ry julkaisee lyhyitä tietoiskuja talotekniikkaan liittyvistä ajankohtaisista aiheista.
Haluatko olla aktiivisesti vaikuttamassa talotekniikka-alan kehitykseen? Talotekninen teollisuuden ja kaupan (Talteka) jäsenyys tuo sinut tiiviimmin mukaan alan toimintaan. 
KIRAHub (KIRA-InnoHub ry) on uusi kiinteistö- ja rakentamisalan yhdistys, joka vauhdittaa rakennetun ympäristön kestävää digitalisaatiota Suomessa ja vie alan parhaita käytäntöjä maailmalle.