02
Jou
2021
Koronan takia tilaisuus jäi vuosi sitten pitämättä, mutta tänä syksynä oltiin toiveikkaammin liikenteessä. Putkipörssi, sekä sen yhteydessä pidettävä Pro LVI -mitalijuhla, oli tarkoitus pitää joulukuussa tuttuun tapaan. Viime aikojen pahentunut koronatilanne kuitenkin pyörsi päätöksen ja tilaisuus piti jälleen peruuttaa.
11
Mar
2021
Älykästä työmaan olosuhdehallintajärjestelmää kehittävä Serviz Oy palkittiin Teknologiasta Tuotteiksi -säätiön tämänvuotisella 20 000 euron apurahalla. Lisäksi 10 000 euron kunniamaininta annettiin palautumistiloja valmistavalle Auma Space Oy:lle.
20
Lok
2021
Vuoden 2021 kolmannella kvartaalilla myynti oli hyvässä vedossa. Uhkana ovat kuitenkin kustannusten nousu ja komponenttien saatavuus.
08
Syy
2021
Valitettavasti joudumme perumaan LVI-Päivät 13.10.2021 vallitsevasta koronatilanteesta johtuen.
 • Tärkeä asia, jota olemme myös pitäneet esillä. Lue esim. https://t.co/LnQLQjTOU5.
  @tateteollisuus
  2 päivää 15 tuntia ago
 • LVI-alan perinteinen hyväntekeväisyystilaisuus, Putkipörssi, on peruttu https://t.co/tWWT2sPcD4
  @tateteollisuus
  3 päivää 13 tuntia ago
 • Onnea Vuoden energiaratkaisu -kilpailun voittajalle! https://t.co/2f5w5mG5nw
  @tateteollisuus
  3 viikkoa 5 päivää ago
 • Miksi ilmahygienia ei siirry tutkimustuloksista päätöksentekoon? https://t.co/LnQLQjTOU5
  @tateteollisuus
  Yksi kuukausi 1 viikko ago
 • Ilmanvaihto on elintärkeää. Ilmanvaihdon lämmitys tarvitsee energiaa ja energiatehokkaassa ilmanvaihdossa tärkeitä… https://t.co/nESw1f3MBU
  @tateteollisuus
  Yksi kuukausi 1 viikko ago
Talotekniikkainfo-sivustolla julkaistaan ohjeita ja esimerkkejä, jotka tukevat rakentamismääräyskokoelman vaatimukset täyttävien sekä hyvin toimivien ja laadukkaiden taloteknisten järjestelmien suunnittelua.
28.06.2018
Selailin jälleen paria tutkimusta hengitystieinfektioiden leviämisestä. Aihe on aina vain ajankohtainen Covid19-pandemian jatkuessa ja influenssakauden alkaessa. Oppia pitää ottaa...
Talotekniikkateollisuus ry julkaisee lyhyitä tietoiskuja talotekniikkaan liittyvistä ajankohtaisista aiheista.
Haluatko olla aktiivisesti vaikuttamassa talotekniikka-alan kehitykseen? Talotekninen teollisuuden ja kaupan (Talteka) jäsenyys tuo sinut tiiviimmin mukaan alan toimintaan. 
KIRAHub (KIRA-InnoHub ry) on uusi kiinteistö- ja rakentamisalan yhdistys, joka vauhdittaa rakennetun ympäristön kestävää digitalisaatiota Suomessa ja vie alan parhaita käytäntöjä maailmalle.