12
Kes
2019
Sisäilmasto ja ilmanvaihto -oppaan ja Vesi- ja viemärilaitteistot -oppaan päivitykset tehtiin kevään aikana ja päivitykset on julkaistu Talotekniikkainfo-sivustolla. Ilmanvaihtolaitosten paloturvallisuus -oppaan päivitys jatkuu vielä alkusyksyyn. Kiitoksia kaikille palautteita antaneille hyvistä ja rakentavista palautteista.
25
Huh
2019
Talteka ry, Sähköinsinöörit – SIL sekä muutama muu sähköalan järjestö on ideoinut opiskelijoille suunnatun kilpailun, jolla haetaan ratkaisuja rakennusten energiatehokkuuden parantamiseen. Tarkempi tehtävänanto julkistetaan elokuussa 2019. Kilpailun pääpalkintona on 10.000 € stipendi.

Tapahtumat

24 Syy 2019
24 Lok 2019
Tampere, Rosendahl
 • Hallitusohjelma talotekniikan näkökulmasta https://t.co/8bMlpIU1jj
  @tateteollisuus
  2 viikkoa 5 päivää ago
 • Talotekniikkainfon Sisäilmasto ja ilmanvaihto -oppaan ja Vesi- ja viemärilaitteistot -oppaan päivitykset valmistuiv… https://t.co/ULpmlyDAxa
  @tateteollisuus
  Yksi kuukausi 6 päivää ago
 • Rakennusteollisuus RT: Väylärahoituksella rakennetaan silta yli laskevan suhdanteen – työllisyys ja ilmasto suurim… https://t.co/Z47aN1BWbt
  @tateteollisuus
  Yksi kuukausi 2 viikkoa ago
 • RT : Suomen Messut noteerasi toimintamme Finnbuildissa. Talotekniikan yhteisalue | FinnBuild https://t.co/qWYTClts7l
  @tateteollisuus
  Yksi kuukausi 3 viikkoa ago
 • RT : Suomessa on EU:n pienin riski hanaveden ongelmiin. Suurin osa vesijohtoverkostosta on kuitenkin -60-80-luvuilta. Sa… https://t.co/3WDG722Onq
  @tateteollisuus
  Yksi kuukausi 3 viikkoa ago
Talotekniikkainfo-sivustolla julkaistaan ohjeita ja esimerkkejä, jotka tukevat rakentamismääräyskokoelman vaatimukset täyttävien sekä hyvin toimivien ja laadukkaiden taloteknisten järjestelmien suunnittelua.
28.06.2018
"Luvassa lämpenevää – sisällä ja ulkona". Ilkka Salon Rakennuslehdessä julkaistu blogi.
Talotekniikkateollisuus ry julkaisee lyhyitä tietoiskuja talotekniikkaan liittyvistä ajankohtaisista aiheista.
Haluatko olla aktiivisesti vaikuttamassa talotekniikka-alan kehitykseen? Talotekninen teollisuuden ja kaupan (Talteka) jäsenyys tuo sinut tiiviimmin mukaan alan toimintaan. 
*
KIRA-digi vauhdittaa kiinteistö- ja rakentamisalan digitalisaatiota. Visiona on avoin ja yhteen toimiva rakennetun ympäristön tiedonhallinnan ekosysteemi.