Uutiset

13
Jou
2018
Talotekniikkaoppaat ovat talotekniikkaa koskevien rakentamismääräyskokoelman osien tueksi kirjoitettuja oppaita. Oppaiden sisällöstä kerätään nyt palautetta ja sisällön päivittämisestä päätetään saatavan palautteen pohjalta.
13
Jou
2018
Pro LVI-palkinto myönnettiin nelisenkymmentä vuotta LVI-alalla vaikuttaneelle Henri Juvalle. Juva toimii tällä hetkellä osin omistamansa Quattro Mikenti Groupin hallituksen jäsenenä sekä Kaskeajat Oy:n toimitusjohtajana.
07
Mar
2018
Ympäristöministeriö on julkaissut 6.11.2018 lausuntopalvelu.fi -sivustolla luonnokset asetuksiksi 11 tuoteryhmän olennaisista teknisistä vaatimuksista ja tyyppihyväksynnoistä. Lausuntoaikaa on yksi kuukausi ja lausuntoaika päättyy 5.12.2018.
07
Elo
2018
Valmistajan ja maahantuojan syötettävä tiedot energiamerkinnän tuotetietokantaan 1.1.2019 alkaen
 • Tuttu kaveri Suomessakin ja monessa mukana. Onnittelut hienosta nimityksestä! Jarek Kurnitski Viron tiedeakatem… https://t.co/8WEjZicRQ7
  @tateteollisuus
  1 viikko 2 päivää ago
 • Talotekniikkaoppaista kerätään nyt palautetta. Asetukset ovat nyt olleet voimassa vuoden ja niitä tukevat oppaat va… https://t.co/Wfv8PCwE5R
  @tateteollisuus
  Yksi kuukausi 3 päivää ago
 • RT : will be even bigger and better! Call for presentations is now open! First keynotes published!… https://t.co/XP2oHEjL3h
  @tateteollisuus
  Yksi kuukausi 4 päivää ago
 • RT : Kaikille yhteiset ja selkeät säännöt ovat edellytys tehokkaalle toiminnalle globaalisti. Hyvä pohja varsinaiselle… https://t.co/ensmHskUST
  @tateteollisuus
  Yksi kuukausi 4 päivää ago
 • RT : Pro LVI-palkinto myönnettiin nelisenkymmentä vuotta LVI-alalla vaikuttaneelle Henri Juvalle. Mitali myönnetään henk… https://t.co/nKjsXf8fdS
  @tateteollisuus
  Yksi kuukausi 1 viikko ago
Talotekniikkainfo-sivustolla julkaistaan ohjeita ja esimerkkejä, jotka tukevat rakentamismääräyskokoelman vaatimukset täyttävien sekä hyvin toimivien ja laadukkaiden taloteknisten järjestelmien suunnittelua.
28.06.2018
Tätä mieltä

 

Ilkka Salo
Ilkka Salo

 

Rakennetun ympäristön kärkihankkeen, KIRA-digin, visiona on digitalisaation keinoja hyödyntäen luoda avoin ja yhteen toimiva rakennetun ympäristön tiedonhallinnan ekosysteemi. Helppo juttu! Jo vision ymmärtäminen yhdenmukaisesti edellyttää yhteisten periaatteiden kirjaamista. 

 

Lue koko mielipidekirjoitus tästä

*
Ilman talotekniikkaa elämisen askareisiin menee aikaa, kirjoittaa teknologiapäällikkö Juhani Hyvärinen. Lue blogikirjoitus!
Talotekniikkateollisuus ry julkaisee lyhyitä tietoiskuja talotekniikkaan liittyvistä ajankohtaisista aiheista.
Haluatko olla aktiivisesti vaikuttamassa talotekniikka-alan kehitykseen? Talotekninen teollisuuden ja kaupan (Talteka) jäsenyys tuo sinut tiiviimmin mukaan alan toimintaan. 
*
KIRA-digi vauhdittaa kiinteistö- ja rakentamisalan digitalisaatiota. Visiona on avoin ja yhteen toimiva rakennetun ympäristön tiedonhallinnan ekosysteemi.