20
Lok
2021
Vuoden 2021 kolmannella kvartaalilla myynti oli hyvässä vedossa. Uhkana ovat kuitenkin kustannusten nousu ja komponenttien saatavuus.
08
Syy
2021
Valitettavasti joudumme perumaan LVI-Päivät 13.10.2021 vallitsevasta koronatilanteesta johtuen.
29
Hei
2021
Motiva on koonnut tarkistuslistan kiinteistöalan ammattilaisille. Listaus antaa hyvät vinkit ilmastointilaitteiden ylläpitoon. Tutustu tarkistuslistaan Motivan sivuilta.
02
Hei
2021
Motivan ”Viisas lämmittäjä varautuu jo kesällä talveen” -tiedotteessa kerrotaan hyviä vinkkejä lämmitysjärjestelmän ylläpitoon ja huoltoon. Tiedotteessa asiantuntija Kirsi-Maaria Forssell kertoo yleisimmistä huoltotoimenpiteistä, jotka on hyvä tehdä ennen kylmän tuloa. Lue koko artikkeli Motivan sivuilta.

Tapahtumat

09 Mar
seminaari
Helsinki, Finlandia-talo
 • Tukkumyynnissä näkyvät niin rakentamisen kasvu kuin valmistavan teollisuuden haasteetkin https://t.co/p63Su2U1Um
  @tateteollisuus
  3 päivää 5 tuntia ago
 • Tukkumyynti kasvaa kohisten, mutta valmistavan teollisuuden vaikeudet näkyvät https://t.co/i1yU4V94y1
  @tateteollisuus
  4 päivää 5 tuntia ago
 • Asuntorakentaminen taas ennätystasolla. RT:n suhdannekatsaus julkaistu. Rakentamisen suhdanne vaihtoi vauhdilla… https://t.co/AXZrxoR3xl
  @tateteollisuus
  1 viikko 5 päivää ago
 • Teknisiä vinkkejä käytännön suunnitteluun ennen remonttia kannattaa vinkata suunnittelijalle Talotekniikkainfon ene… https://t.co/GzW9VFbRN5
  @tateteollisuus
  3 viikkoa 4 päivää ago
 • Asuntotuotannon laatumuutoksia https://t.co/fdpvqzIcDQ
  @tateteollisuus
  Yksi kuukausi 3 päivää ago
Talotekniikkainfo-sivustolla julkaistaan ohjeita ja esimerkkejä, jotka tukevat rakentamismääräyskokoelman vaatimukset täyttävien sekä hyvin toimivien ja laadukkaiden taloteknisten järjestelmien suunnittelua.
28.06.2018
Ympäristöministeriö on juuri julkaissut kiinnostavan opuksen; ”Asuntotuotannon laatumuutokset 2005-2020”. Tässä muutamia poimintoja ja kommentteja talotekniikan osalta.
Talotekniikkateollisuus ry julkaisee lyhyitä tietoiskuja talotekniikkaan liittyvistä ajankohtaisista aiheista.
Haluatko olla aktiivisesti vaikuttamassa talotekniikka-alan kehitykseen? Talotekninen teollisuuden ja kaupan (Talteka) jäsenyys tuo sinut tiiviimmin mukaan alan toimintaan. 
KIRAHub (KIRA-InnoHub ry) on uusi kiinteistö- ja rakentamisalan yhdistys, joka vauhdittaa rakennetun ympäristön kestävää digitalisaatiota Suomessa ja vie alan parhaita käytäntöjä maailmalle.