News

16
Huh
2021
13.5.2021 jatkettiin Taltekan ja STK:n yhteistyössä tuottamaa kolmiosaista Rakennustuotteiden tuotetieto – case talotekniikka -webinaarisarjaa. Webinaarisarja on saanut myös rahoitusta ympäristöministeriöltä.
01
Huh
2021
25.3.2021 Aloitettiin Taltekan ja STK:n yhteistyössä järjestämä Rakennustuotteiden tuotetietoiltapäivä – case talotekniikka -webinaarisarja.
15
Hel
2021
Tutustu uuteen lakiin ja asetukseen ja anna palautetta mahdollisesta opastarpeesta. Uusi laki velvoittaa automaatio- ja ohjausjärjestelmän asentamiseen joihinkin rakennuksiin ja uusi asetus määrää rakennuksen automaatio- ja ohjausjärjestelmän ja aurinkosähköjärjestelmän energiatehokkuuden vähimmäisvaatimuksista lupaa vaativissa rakennushankkeissa.
29
Tam
2021
Vuoden 2020 LVI-tukkumyynnin tilastot valmistuivat. Poikkeuksellinen vuosi päättyi edellisen tasolle, vaikka vuosi 2020 ravisteli taloutta niin kotimaassa kuin globaalistikin.
 • WEBINAARI: Rakennustuotteiden tuotetietoiltapäivä – case talotekniikka 25.3.2021 klo 12.20–14:30 järjestetään virtu… https://t.co/LKeXlEveaf
  @tateteollisuus
  Yksi kuukausi 4 päivää ago
 • Ilmanvaihdolla tärkeä rooli koronan torjunnassa https://t.co/rWWbkG7iHL
  @tateteollisuus
  Yksi kuukausi 4 päivää ago
 • Opastarvekartoitus uudesta rakennusten automaatiota ja aurinkosähköä koskevasta laista ja asetuksesta. Tutustu uusi… https://t.co/e4OqykcgWk
  @tateteollisuus
  2 kuukautta 4 päivää ago
 • Ilmanvaihdolla tärkeä rooli koronan torjunnassa https://t.co/vqzCGx49G9
  @tateteollisuus
  2 kuukautta 1 viikko ago
 • RT : Olosuhteisiin nähden 2020 meni ihan kohtuullisesti. Tästä vuodesta ei vielä uskalla paljoa arvailla... https://t.co/LYNVnbl4QD
  @tateteollisuus
  2 kuukautta 2 viikkoa ago
Talotekniikkainfo-sivustolla julkaistaan ohjeita ja esimerkkejä, jotka tukevat rakentamismääräyskokoelman vaatimukset täyttävien sekä hyvin toimivien ja laadukkaiden taloteknisten järjestelmien suunnittelua.
28.06.2018
Ympäristöministeri Krista Mikkonen avasi 25.3.2021 Taltekan ja STK:n yhteistyössä tuottaman Rakennustuotteiden tuotetietoiltapäivä – case talotekniikka -webinaarisarjan....
Talotekniikkateollisuus ry julkaisee lyhyitä tietoiskuja talotekniikkaan liittyvistä ajankohtaisista aiheista.
Haluatko olla aktiivisesti vaikuttamassa talotekniikka-alan kehitykseen? Talotekninen teollisuuden ja kaupan (Talteka) jäsenyys tuo sinut tiiviimmin mukaan alan toimintaan. 
KIRA-digi vauhdittaa kiinteistö- ja rakentamisalan digitalisaatiota. Visiona on avoin ja yhteen toimiva rakennetun ympäristön tiedonhallinnan ekosysteemi.