21
Elo
2020
License to Breath- tutkimushanke on saanut 300 000 euron rahoituksen. Tampereen yliopiston talotekniikan Industry professor Piia Sormusen vetämässä hankkeessa on mukana tutkijoita yliopiston neljästä tiedekunnasta ja TAMKista sekä 24 suomalaista laboratorio- ja teknologiayritystä, ohjelmistotoimittajaa sekä terveys-, rakennus- ja kiinteistöalan toimijaa. Sen tavoitteena on tuottaa tieteellisesti arvioitua tutkimustietoa ja implementoida se nopeasti osaksi yritysten tuotekehitystä.
20
Elo
2020
Lupapiste.fi on sähköinen asiointipalvelu rakennetun ympäristön lupien hakemiseen. Lupapiste.fi osoittautui erityisen tehokkaaksi koronakeväänä.
19
Elo
2020
LVI-teknisten tuotteiden toisen kvartaalin tukkumyynneissä koettiin hyvin lievää laskua, vaikka odotukset pudotuksesta olivat koronapandemian puhkeamisen myötä suuremmat. LVI-teknisten tuotteiden toisen kvartaalin tukkumyyntien arvo laski edellisvuoden vastaavan ajanjaksoon verrattuna 0,9 prosenttia.
17
Elo
2020
Koronatilanteen aiheuttama epävarmuus vaikeuttaa loppuvuoden tapahtumien järjestämistä. Taltekan jäsenyritysten tahtotila oli siirtää Finnbuild-messut keväälle 2021.

Tapahtumat

23 Mar 2020
Original Sokos Hotel Tripla, Fredikanterassi 1 B, 00520 Helsinki
Talotekniikkainfo-sivustolla julkaistaan ohjeita ja esimerkkejä, jotka tukevat rakentamismääräyskokoelman vaatimukset täyttävien sekä hyvin toimivien ja laadukkaiden taloteknisten järjestelmien suunnittelua.
28.06.2018
Covid 19 pandemia on tuonut lisätarvetta ilmanvaihdon ohjeistuksiin ja tutkimukseen. Kuitenkin jo muutama sisäilmaan liittyvän perusasian varmistaminen auttaa merkittävästi...
Talotekniikkateollisuus ry julkaisee lyhyitä tietoiskuja talotekniikkaan liittyvistä ajankohtaisista aiheista.
Haluatko olla aktiivisesti vaikuttamassa talotekniikka-alan kehitykseen? Talotekninen teollisuuden ja kaupan (Talteka) jäsenyys tuo sinut tiiviimmin mukaan alan toimintaan. 
KIRA-digi vauhdittaa kiinteistö- ja rakentamisalan digitalisaatiota. Visiona on avoin ja yhteen toimiva rakennetun ympäristön tiedonhallinnan ekosysteemi.